Menu

TPL_GK_LANG_ASSISTIVE_TEXT_CONTENT

Pravila i uslovi korišćenja

Korišćenjem bilo kog dela Internet portala CFKVrbas.com, na internet adresi http://smestaj.cfkvrbas.com, automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.

Posetioci internet portala su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su, kontinuiranim korišćenjem Internet portala smestaj.cfkvrbas.com, u svakom trenutku upoznati sa aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti.

Ni jedan deo Internet portala cfkvrbas.com ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

Internet portal smestaj.cfkvrbas.com

smestaj.cfkvrbas.com svojim posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja sajta. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Sve sadržaje smestaj.cfkvrbas.com portala koristite na vlastitu odgovornost i CFK se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem. Internet portal smestaj.cfkvrbas.com se sastoji od vlastitih sadržaja, sadržaja saradnika, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca i linkova na spoljne stranice.

Autorska prava

CFK Vrbas polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, multimedijalne materijale i baze podataka). AXIOM polaže autorska prava na sopstveni programerski kod i na vlastite sadržaje i celine. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala smatra se kršenjem autorskih prava smestaj.cfkvrbas.com portala i podložno je tužbi. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (CFK Vrbas, saradnici, partneri, korisnici…) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Sadržaj internet portala smestaj.cfkvrbas.com može biti pregledan i štampan, a dokumenta distribuirana i korišćena samo zbog ličnog informisanja i nekomercijalnog ličnog korišćenja. Ne smeju se razmenjivati, prerađivati, prodavati ili emitovati podaci sa internet portala smestaj.cfkvrbas.com. Sadržaj, tekstovi i ostale infromacije mogu biti korišćeni u javnim komunikacijama samo ukoliko se navede izvor informacija, odnosno CFKVrbas.com , i samo uz saglasnost nosilaca autorskih prava kad god se sadržaj koristi. 

Prihvatate da obeštetite i zaštitite vlasnike autorskih prava internet portala smestaj.cfkvrbas.com , davaoce i korisnike licencnih prava u vezi sa bilo kojim potraživanjem koje je proizašlo iz vašeg neispunjavanja Uslova korišćenja. 

Ukoliko smatrate da je smestaj.cfkvrbas.com povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. 

Podaci o korisnicima

smestaj.cfkvrbas.com štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri. CFK Vrbas se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja sajta, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika. CFK Vrbas može u skladu sa zakonom prikupljati određene tehničke podatke o korisnicima dobijene tokom korišćenja sajta. Ove informacije CFK koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmerio i prilagodio publici koja ga posećuje. CFK Vrbas se obavezuje da prikupljene privatne podatke, poput e-mail adrese, imena i prezimena, neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika prodavati, niti distribuirati, osim demografskih podataka za grupu korisnika bez odavanja privatnih podataka. CFK Vrbas se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila korišćenja smestaj.cfkvrbas.com portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Linkovi na spoljne stranice

smestaj.cfkvrbas.com sadrži linkove na veb stranice izvan vlastitog internet portala. smestaj.cfkvrbas.com objavljuje linkove u dobroj nameri i ne mogu se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala. Te veb stranice nisu u našoj nadležnosti i stoga ne preuzimamo nikakvu odgovornost za sadržaj tih veb stranica, performanse ili kvalitet istih.

Zaštita informacija

Internet prenosi podataka nikada nisu potpuno privatni i sigurni. Bilo koja poruka ili informacija koju pošaljete na smestaj.cfkvrbas.com može biti presretnuta i pročitana od strane drugih. Nemojte davati svoju lozinku drugima. Takođe, ako delite računar sa drugima, odjavite se sa smestaj.cfkvrbas.com i zatvorite prozor vašeg pretraživača kada završite.

Starosna granica 

Pristup internet portalu smestaj.cfkvrbas.com i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta. Međutim, ako želite da učestvujete i pristupate različitim interkativnim delovima smestaj.cfkvrbas.com morate da se registrujete. Da bi ste se registrovali, morate imati najmanje 14 godina ili morate imati pismeno odobrenje roditelja ili staratelja.

Ponašanje na internet portalu smestaj.cfkvrbas.com

Ako prosleđujete određeni sadržaj ili dodajete svoje komentare, dajete nam pravo da ispravljamo, kopiramo, distribuiramo, stvaramo nove delove od dobijenih i objavljujemo takav sadržaj u bilo kojoj formi ili mediju na kom želimo. Takođe, vi ste odgovorni za sve vaše aktivnosti na smestaj.cfkvrbas.com . Dole su navedeni neki od prekršaja koji mogu rezultirati uskraćivanjem pristupa na smestaj.cfkvrbas.com :

- Objavljivanje nelegalnog, neprimerenog ili pogrdnog sadržaja.

- Maltretiranje, pretnje, sramoćenje ili bilo koje ometanje drugih korisnika.

- Emitovanje ili olakšavanje distribucije sadržaja koji je pogrdan, zlonameran, preteći, uznemirujući, napadan, rasistički ili etnički uvredljiv, vulgaran, seksualno direktan, neprimeren, ili koji podleže osudi javnosti.

- Korišćenje vulgarnog ili uvredljivog načina izražavanja.

- Predstavljati se da ste neko drugi (nije vam dozvoljeno da imitirate drugog korisnika).

- Pokušaj preuzimanja tuđe lozinke.

- Neovlašćeno objavljivanje bilo kakvog reklamnog materijala ili promocija.

- Prebacivanje ili slanje virusa ili nekog drugog štetnog materijala.

- Ometanje ili pokušaj ometanja smestaj.cfkvrbas.com .

Zadržavamo pravo da sklonimo sadržaj bilo kada, uključujući, ali se ne ograničavajući na svaki sadržaj koji ugrožava gore navedena pravila. Nismo odgovorni za bilo koji neprimeren materijal na koji možete naići koristeći smestaj.cfkvrbas.com .

Opšte odredbe 

Ovi uslovi i odredbe i bilo koji dodatni uslovi postavljeni na smestaj.cfkvrbas.com , zajedno čine celokupan ugovor između nosilaca autorskih prava internet portala smestaj.cfkvrbas.com i Vas, uzevši u obzir Vaše korišćenje internet portala smestaj.cfkvrbas.com . Nemogućnost vlasnika autorskih prava da zatraži ispunjavanje bilo koje odredbe trenutno, neće uticati na puno pravo zahtevanja da se ta odredba ispuni bilo kada kasnije, niti će se trenutno odustajanje od neispunjavanja odredbe smatrati kao odustajanje od same odredbe. Da bi bila pravno važeća, svaka odluka o odustajanju od zahteva za ispunjavanjem odredbe od strane vlasnika autorskih prava na smestaj.cfkvrbas.com mora biti u pismenoj formi. Ovi uslovi i odredbe će biti definisani i primenjivani u skladu sa važećim zakonima.

Informacije o kontaktiranju 

Ako ste imali bilo kakve probleme u vezi sa internet portalom smestaj.cfkvrbas.com , pošaljite nam email poruku.

Modifikovanje i promene pravila

smestaj.cfkvrbas.com zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila.

 

Poslednja izmena: decembar 2015.

Smeštaj CFK

Panonska 2

Vrbas, 21460; Srbija

(381) 21.707.737

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

smestaj.cfkvrbas.com

CFK VRBAS

Centar za fizičku kulturu "Drago Jovović" Vrbas je ustanova u nadležnosti opštinske uprave Vrbas 
Opština Vrbas

Povežimo se

Kako do nas?

Kako do nas? Hotel CFK Vrbas